Rólunk

„Ez a mi otthonunk, hogy legyen honnan elfutni, és legyen hova visszatérni.” 

Találó az idézet, hiszen éppen azért szeretne mindenki saját lakást, házat vagy épp csak egy apró lakrészt magának, hogy legyen egy hely, ahol átérezheti az otthon melegét. Tenni akarással, törődéssel, kompromisszumokkal, sokszor feszültséggel, de tegyük hozzá, leginkább vágyakozással jár, míg eljutunk az első ötlettől egészen addig, hogy leülünk a kanapéra és elégedetten nézünk körbe újdonsült otthonunkban. 

Ilyenkor végre kifújjuk magunkat s talán sokakban mint a filmkockák, úgy elevenednek fel az építkezés pillanatai. Mi, a JSP Építő Kft. csapatának tagjai mind azon vagyunk, hogy a képzeletbeli mozi ne csak a happy end miatt maradjon emlékezetes, hanem azért is, hogy visszatekintve azt láthassák: inkább öröm, mint vállalt nyűg volt az otthonteremtés. 

Igyekszünk az építkezés majd minden fázisát megkönnyíteni, segítséget nyújtani a legjobb alapanyagok kiválasztásában, megtalálni a legkézenfekvőbb megoldásokat akár építkezik, akár meglévő értékeinek felújítását tűzte ki célul. Ha pusztán a képzelet nem segít, térjen be új áruházunkba, ahol testközelbe kerülnek azok a termékek, amelyek idővel falakat alkotnak, s amik végső soron kényelmessé, esztétikussá teszik az áhított építmény minden szegletét. 
S ha már idézettel kezdtük, azzal is zárjuk gondolatainkat, mert való igaz:

„Amelyik ház arra épül, hogy otthona legyen egy családnak, és úgy épül, azok építik, akik otthont akarnak belőle maguk köré: abból a házból otthon lesz.„